Kim Biesmans - Neuropsychologie Praktijk Eindhoven - 06-18488665

Lisanne Schreurs

Mijn naam is Lisanne Schreurs en ik ben werkzaam als psycholoog bij Neuropsychologie Praktijk Eindhoven. Ik heb de studie psychologie en neurowetenschappen gevolgd aan de universiteit Maastricht en ben afgestudeerd in zowel de rechtspsychologie als de klinische gezondheidspsychologie.

In mijn werk als psycholoog hecht ik zeer veel waarde aan een persoonlijke en warme aanpak, waarbij ik met name gedreven word door onze gezamenlijke zoektocht naar enerzijds een verklaring, anderzijds behandelmogelijkheden voor uw klachten. Daarbij vind ik het belangrijk om aandacht te besteden aan de vaardigheden die u goed beheerst en deze in te zetten bij de problemen die u ervaart.

In mijn behandelingen werk ik middels de therapeutische interventies cognitieve gedragstherapie en neuropsychotherapie. De opleidings- en ontwikkelingsgerichte werkwijze binnen Neuropsychologie Praktijk Eindhoven past bij mijn streven naar professionaliteit en persoonlijke groei.

Ellen Frunt

Mijn naam is Ellen Frunt. Ik heb mijn studie orthopedagogiek aan de universiteit van Amsterdam in 2014 afgerond en heb me in 2016 middels een aanvullende opleiding verder verdiept in de cognitieve gedragstherapie. In mijn werk vind ik een persoonlijke aanpak belangrijk, waarbij een traject naar uw wensen vormgegeven kan worden. Zowel uw klachten als uw sterke kanten komen aan bod. U mag van mij een hoge mate van professionaliteit bij een toegankelijk en warm therapeutisch contact verwachten.

Ik ben werkzaam binnen Neuropsychologie Praktijk Eindhoven. Onze werkwijze laat zich omschrijven als cliëntgericht en daarnaast ontwikkelings- en opleidingsgericht, wat past bij mijn streven naar een hoge mate van deskundigheid en persoonlijke groei.